| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Diverse afschermingsproducten

Industriegordijn.nl heeft naast haar standaardprogramma ook een grote diversiteit aan afschermingsproducten op maat leverbaar.

 

Werkplaats afschermingen:

Het afschermen van werkplekken waardoor andere werkzaamheden gewoon plaats kunnen vinden is ideaal met de kleurloos transparante schermen van Haagh Protection. In verschillende maten uit voorraad leverbaar.
Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van kantoorruimtes, werkplekken en klantcontactpunten zoals toonbanken en balies. Enkele voordelen op een rijtje:

Flexibele PVC gordijnen zijn niet breekbaar;
Makkelijk schoon te maken;
Gordijnen zijn koppelbaar, door middel van drukknopen;
Makkelijk op maat te snijden;
Transparant, en dus licht doorlatend;
Gordijn is van zelfdovende kwaliteit;
Eenvoudig op de hangen!

   

Maatwerk is uiteraard mogelijk. Bestel eventueel rechtstreeks via deze link.

 

Verrijdbare afschermingen:

Verrijdbare schermen tegen stof- of tochtoverlast of inkijk van industriële kwaliteit. Ook ten behoeve van afscherming of compartimentering.

Makkelijk op te bergen is dit de ideale afscherming als oplossing tegen tocht, stofoverlast of zelfs opspattend water. Een en ander bestaat uit een verrijdbare constructie dat is opgebouwd uit ronde buis, 22 x 1 mm en rechthoekige buis, 30 x 30 x 2 mm, afgewerkt met een grijze poedercoating RAL3020.  Het scherm is ca. 210 cm hoog en 215 cm breed en is voorzien van 4 wielen, waarvan 2 met rem. Indien gewenst kan dit scherm worden uitgevoerd met drieluik of zwenkarmen voor extra breedte.

Het scherm is uitvoerbaar met PVC lamellen, Laslamellen, Bisonylgordijn (geel, blauw of grijs) of zelfs hittewerende gordijnen. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan. Deze verrijdbare schermen zijn ook als maatwerk leverbaar.

36 32 15 Robusto Orange-CE curtain36 34 19 Omniun Green-9 curtainDoorzichtigheid Groen 9 lamellen

 

Harmonica Tent Afscherming (in- en uittrekbaar):

De inschuifbare Harmonica tunnelafschermingen van Haagh Protection bieden een oplossing voor situaties waar een gehele afsluiting nodig is. Met deze onze harmonica tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding of toetreding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt.

De tunnels bestaan uit een frame van aluminium bogen voorzien van pantografen en snelspanners, voorzien van vlamdovend PVC doek. De voor- en achterzijde kan afgesloten worden met één- of tweedelige schuifgordijnen. Onze inschuifbare tunnels rijden standaard op gelagerde nylon wielen, op stormvaste stalen rails. Maatvoering van de diverse types is op aanvraag leverbaar uiteraard. De ingeschoven lengte is, afhankelijk van het type, circa 10-20% van de tunnellengte. Elektrische aandrijving is niet mogelijk.

De tunnel rijdt op wielen, eventueel op stormbestendige rails. De tunnels zijn snel en gemakkelijk te verplaatsen en de windvastheid is gegarandeerd. Ingeschoven vormt de tunnel een klein pakket.

Met tenten en harmonicatunnels is het mogelijk om snel extra ruimte te creëren voor vele toepassingen. Deze speciale tenten zijn onder andere geschikt voor sportevenementen, bedrijfsevenementen, congressen, festivals, tijdelijke opslagruimte, werkruimte en als noodopvang bij rampen, branden en verbouwingen. Uitgevoerd met degelijke materialen bieden onze tunneltenten de noodzakelijke beschutting tegen kou, regen en zon.

Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product en alle (maatwerk) mogelijkheden.

Tunneltent binnenkant Tunneltent in opbouwl Tunneltent

Lamellenafscherming met Harmonicasysteem:

Deze inschuifbare afscherming voor diverse breedtes wordt standaard gevormd door een standaard lamellen set uit kleurloos, transparant PVC lamellenmateriaal. Het eenvoudig te bedienen ophangsysteem wordt onder een egaal, horizontaal vlak gemonteerd.  Andere soorten lamellen (wel altijd 30 cm breed) zoals bijvoorbeeld verschillende kleuren of andere toepassingen zoals anti-statische lamellen, laslamellen of voor Polar (-40) stroken zijn mogelijk.

Vanuit de hoek wordt de lamellen set ingeschoven over een ca. 30cm breed dubbel railprofiel. In ingeschoven toestand zal een lamellen set een ruimte van ongeveer  van 10 % van de totale breedte in beslag nemen. Voor een correcte montage dient er minimaal een 25cm diepte beschikbaar te zijn om het dubbele railprofiel af te kunnen hangen. Het is aan te bevelen de afscherming open te schuiven indien er goederenverkeer door de afscherming moet.

Dit nieuwe en innovatieve product wordt voor u exact op maat geproduceerd. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

Harmonicasysteem voor lamellenHaagh Protection - Harmonica systeem geheel openHarmonicasysteem enkele set 03

 

Nieuw:

Modulaire overbrugging / werktent:

Sinds kort hebben wij het genoegen om u deze tentoverkapping aan te bieden van industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming, overbrugging of compartimentering. Ook geschikt voor las- en slijpwerkzaamheden en is in verschillende breedtes en dieptes uit voorraad leverbaar. Een en ander is zelfs op maat verkrijgbaar!

Uitermate geschikt voor werkzaamheden buiten wanneer men beschermd moet worden tegen zon, regen, wind of kou. Ons nieuwe assortiment Heavy Duty-tenten onderscheidt zich vooral doordat het een modulair systeem is, dat eenvoudig te bouwen, te combineren en ook in onderdelen te vervangen is wanneer nodig. Door de verbeterde buisverbindingen ontstaat een dakhelling van 15°, wat ervoor zorgt dat er geen water op het dak blijft staan. Ook willen we uw aandacht vestigen op de hoogwaardige buizen, diameter 33,7 mm, die voor het frame zijn gebruikt. Deze buizen zorgen voor een zeer sterk en stabiel frame.

Enkele belangrijke voordelen:

– Sterk / solide frame
– Brandwerende modulaire covers
– Gemakkelijke vervanging van beschadigde onderdelen vanwege het modulaire systeem
– Voorzien van reflecterende striping
– Windbestendig door meegeleverde stormbanden
– Eenvoudig te monteren!

Deze tent is leverbaar in een breedte van 3 of 4 meter, een zijhoogte van 2000 mm en een midden hoogte van 2.400 of 2.500mm. Standaard kunnen we vanaf 2 meter tot en met 8 meter diepte leveren. Zelfdovend volgens de Franse normering M2. 

Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderstaand.

 

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday