| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Diverse afschermingsproducten

Industriegordijn.nl heeft naast haar standaardprogramma ook een grote diversiteit aan afschermingsproducten op maat leverbaar.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Anti-Corona schermen:

In deze tijden moeten we doen wat we kunnen om verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Het afschermen van werkplekken waardoor werkzaamheden gewoon plaats kunnen vinden en waardoor het risico dat het coronavirus van de ene persoon op de andere overgaat, drastisch wordt verkleind, zijn hiervoor een oplossing.
Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van kantoorruimtes, klantcontactpunten zoals toonbanken en balies, maar ook het afschermen van werkplekken behoren tot de mogelijkheden. Enkele voordelen op een rijtje:

Flexibele gordijnen, niet breekbaar;
Makkelijk schoon te maken;
Gordijnen zijn koppelbaar, door middel van drukknopen;
Makkelijk op maat te snijden;
Transparant, en dus licht doorlatend;
Gordijn is van zelfdovende kwaliteit;
Eenvoudig op de hangen

   

Maatwerk is uiteraard mogelijk.

of bestel rechtstreeks via deze link.

 

Verrijdbare afschermingen:

Verrijdbare schermen tegen stof- of tochtoverlast of inkijk  van industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming of compartimentering.

Makkelijk op te bergen is dit de ideale afscherming als oplossing tegen tocht, stofoverlast of zelfs opspattend water. Een en ander bestaat uit een verrijdbare constructie dat is opgebouwd uit ronde buis, 22 x 1 mm en rechthoekige buis, 30 x 30 x 2 mm, afgewerkt met een grijze poedercoating RAL3020.  Het scherm is ca. 210 cm hoog en 215 cm breed en is voorzien van 4 wielen, waarvan 2 met rem. Indien gewenst kan dit scherm worden uitgevoerd met drieluik of zwenkarmen voor extra breedte.

Het scherm is uitvoerbaar met PVC lamellen, Laslamellen, Bisonylgordijn (geel-blauw-wit of grijs) of zelfs hittewerende gordijnen. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan. Deze verrijdbare schermen zijn ook als maatwerk leverbaar. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

36 32 15 Robusto Orange-CE curtain36 34 19 Omniun Green-9 curtainDoorzichtigheid Groen 9 lamellen

 

Tent Afscherming (in- en uittrekbaar):

De inschuifbare tunnelafschermingen van Haagh Protection bieden een oplossing voor die situaties waar een gehele afsluiting nodig is. Met deze tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding of toetreding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt.

De tunnels bestaan uit een frame van aluminium bogen voorzien van pantografen en snel spanners, bespannen met een vlamdovend PVC doek. De voor- en achterzijde kan afgesloten worden met één- of tweedelige schuifgordijnen. Onze inschuifbare tunnels rijden op gelagerde nylon wielen, op stormvaste stalen rails. De overspanning is 7 meter, de minimale doorrijhoogte is 1,5 meter en de maximale doorrijhoogte is 3 meter. De tunnels zijn in elke gewenste lengte leverbaar met een maximale hoogte van 4 meter en maximale breedte van 8 meter. De ingeschoven lengte is, afhankelijk van het type, circa 10-20% van de tunnellengte. Een elektrische aandrijving is op de aluminium harmonicatunnels niet mogelijk.

De tunnel rijdt op wielen, eventueel op stormbestendige rails. De tunnels zijn dan snel en gemakkelijk te verplaatsen en de windvastheid is gegarandeerd. Ingeschoven vormt de tunnel een klein pakket.

Met tenten en harmonicatunnels is het mogelijk om snel extra ruimte te creëren voor vele toepassingen. Deze speciale tenten zijn onder andere geschikt voor sportevenementen, bedrijfsevenementen, congressen, festivals, tijdelijke opslagruimte, werkruimte en als noodopvang bij rampen, branden en verbouwingen. Uitgevoerd met degelijke materialen bieden onze tunneltenten de noodzakelijke beschutting tegen kou, regen en zon.

Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

Tunneltent binnenkant Tunneltent in opbouwl Tunneltent

Zwenkarm met PVC stroken of Industriegordijn.

Onze producten (waaronder het zwenkarm ophangsysteem) zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van veilige werkplekken. Zij voldoen aan alle geldende normen en voorschriften.

Het zwenkarm systeem  (modulair) is 300 -400 of 500 cm breed en kan eventueel zelf op maat worden gezaagd en is 180° zwenkbaar. De ligger van een deze arm bestaat uit stalen kokerprofiel van 50 x 50 mm. De arm wordt geleverd inclusief muurplaat voor montage tegen een muur of kolom. De arm zelf is afgewerkt in grijze poedercoating RAL 7035 en heeft een max. statische last van 450 N en max. dynamische last van 600 N.

Deze zwenkarm is voorzien van de duimdikke buis en beugels om de lamellen of industriegordijn (al dan niet verschuifbaar) te monteren. De handmatige bedienbare zwenkarmen en staanders (op aanvraag leverbaar) kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Voor elke toepassing vindt u de geschikte zwenkarm of staander en bijbehorende steunen. Voor verdere vragen over dit onderwerp staat uiteraard ook het verkoopteam voor u klaar om haar jarenlange ervaring en know-how op dit gebied vrijblijvend met u te delen. Een en ander kan exact op maat geleverd worden maar de minimale afname is 3 meter en maximale maat is 5 meter breed. Bij levering inclusief gordijnen of lamellen worden deze (indien besteld) op maat meegeleverd en is het geheel redelijk eenvoudig zelf te installeren.

Leverbare uitvoeringen:

* Buiszwenkarm
* Zwenkarm modulair
* Zwenkarm heavy duty
* Zwenkarm knikbaar
* Staanders uit vierkant profiel
* Kolommen

 
Dankzij het compacte formaat kunt u de zwenkarm gebruiken in kleine ruimtes, zoals werkplaatsen, garages en magazijnen. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal, om de stevigheid en veiligheid te vergroten.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via +31 (0)161-226559. Wij staan u graag te woord.

Naast de standaard tunnelafscherming introduceert Haagh Protection ook de Sanitary Gate:

Het Corona virus heeft onze leef- en werk omgeving flink door elkaar geschud. We doen wat we kunnen om elkaar te beschermen tegen het COVID virus. Naast de uit voorraad leverbare PVC schermen in verschillende maten en uitvoeringen (te bekijken via: Haagh Protection) bieden wij vanaf nu ook de Sanitary Gate aan.

Er zijn 2 types harmonica tunnel afschermingen leverbaar: standaard en XL. Standaard wordt voornamelijk gebruikt voor ontsmetting van personen, de XL voor goederen en voertuigen.

 

Nu overal de markten langzamerhand open gaan, geeft deze tunneltent een belangrijke toegevoegde waarde. Niet enkel voor de virusgolf nu, maar ook voor in de toekomst en kan bijna overal worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan: warenhuizen, luchthavens, bedrijven/kantoorgebouwen, stations, woonzorg centra, ziekenhuizen, expo’s … etc.

De Haagh Protection sanitary gate beschikt over:

  • Een compleet vernevelingssysteem
  • Bewegingssensoren
  • Controle lampen (“verkeerslichten”)

Hiermee wordt de kans op besmetting aanzienlijk verkleind en dragen we optimaal bij aan een veilige omgeving. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

Voorzien van vernevelingssysteem., sensoren en stoplicht.

Er is ook een XL versie voor voertuigen/ladingen

 

 

Lamellenafscherming met Harmonicasysteem:

Deze inschuifbare afscherming voor diverse breedtes wordt standaard gevormd door een lamellenset uit kleurloos, transparant PVC lamellenmateriaal. De eenvoudig te bedienen lamellenset met ophangsysteem wordt onder een egaal, horizontaal vlak gemonteerd.  Andere soorten lamellen (wel 30 cm breed) zoals bijvoorbeeld verschillende kleuren of andere toepassingen zoals antistatische lamellen of voor vriescellen zijn mogelijk.

Middels ons exclusieve harmonica systeem is de lamellenset verschuifbaar: vanuit de hoek wordt de lamellenset ingeschoven over een ca. 30cm breed dubbel railprofiel. In ingeschoven toestand zal een lamellenset een ruimte van ongeveer  van 10 % van de totale breedte in beslag nemen. Voor een correcte montage dient er minimaal een 25cm diepte beschikbaar te zijn om het dubbele railprofiel af te kunnen hangen. Het is aan te bevelen de afscherming open te schuiven indien er goederenverkeer door de afscherming moet.

Dit nieuwe en innovatieve product wordt voor u exact op maat geproduceerd. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

Harmonicasysteem voor lamellenHaagh Protection - Harmonica systeem geheel openHarmonicasysteem enkele set 03

 

 

Modulaire overbrugging / werktent:

Sinds kort hebben wij het genoegen om u een tentoverkapping aan te bieden van industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming, overbrugging of compartimentering. Ook is deze tent geschikt voor las- en slijpwerkzaamheden en is in verschillende breedtes en dieptes uit voorraad leverbaar. Een en ander is zelfs op maat verkrijgbaar!

Uitermate geschikt voor werkzaamheden buiten wanneer men beschermd moet worden tegen zon, regen, wind of kou. Ons nieuwe assortiment Heavy Duty-tenten onderscheidt zich vooral doordat het een modulair systeem is, dat eenvoudig te bouwen, te combineren en ook in onderdelen te vervangen is in geval van beschadigde onderdelen. Door de verbeterde buisverbindingen ontstaat een dakhelling van 15°, wat ervoor zorgt dat er geen water op het dak blijft staan. Ook willen we uw aandacht vestigen op de hoogwaardige buizen, diameter 33,7 mm, die voor het frame zijn gebruikt. Deze buizen zorgen voor een zeer sterk en stabiel frame.

 

Enkele belangrijke voordelen:

– Sterk / solide frame
– Brandwerende modulaire covers
– Gemakkelijke vervanging van beschadigde onderdelen vanwege het modulaire systeem
– Voorzien van reflecterende striping
– Windbestendig door meegeleverde stormbanden
– Eenvoudig te monteren!

Deze tent is leverbaar in een breedte van 3 of 4 meter, een zijhoogte van 2000 mm en een midden hoogte van 2.400 of 2.500mm. Standaard kunnen we vanaf 2 meter tot en met 8 meter diepte leveren. Zelfdovend volgens de Franse normering M2. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderstaand, wij vertellen u graag meer over dit product.