| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Strokengordijn

Een strokengordijn van Haagh Protection is een flexibele oplossing tegen tocht, kou, vocht en geluid voor openingen waar personenverkeer of in andere situaties waar verkeer met bijvoorbeeld heftrucks en palletwagens plaatsvind!

Haagh Protection heeft een aantal gestandaardiseerde systemen en producten ontwikkeld zoals ons PVC strokengordijn waarmee op een flexibele manier de voor u meest passende afscherming geleverd kan worden.

Een strokengordijn van Haagh Protection kan binnen en buiten gebruikt worden.

Geschikt voor binnen- buitengebruik zijn onze kleurloos transparante lamellen een efficiënte manier om energiekosten te besparen en overlast te voorkomen. Deze kleurloos transparante lamellen zijn brandveilig (M2), van Europese kwaliteit en met certificaat/datasheet leverbaar. Bijbehorende vaste of verschuifbare ophang- en railsystemen ten behoeve van de montage kunnen uiteraard ook geleverd worden. De materialen die voor onze strokengordijnen en afschermingen gebruikt worden, voldoen aan hoge kwaliteitseisen ten aanzien van bijvoorbeeld een goede mechanische belastbaarheid.

Kortom: lamellengordijnen zijn dus uitermate geschikt als een flexibele afscheiding tegen tocht- en koude overlast, stofwering, het binnenvliegen van ongedierte en rook- en dampverspreiding. U kunt vochtige ruimtes afscheiden en het werkt ook nog eens  geluidswerend.

Een lamellengordijn is voor veel verschillende toepassingen te gebruiken!

Op verzoek kunnen wij ook op kleur, gematteerd en voor diepvriestoepassingen lamellen leveren. Daarnaast zijn toepassingen met extra brandwerende en/of verbeterde antistatische eigenschappen ook leverbaar. De standaard PVC lamellen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen we sinds kort ook diverse soorten laslamellen leveren. Dit product is tevens los op rollen van 50 meter leverbaar in verschillende standaarddiktes van 2, 3 en 4 mm.

Daarnaast is het mogelijk om tegen meerprijs de montage ter plaatse te verzorgen.

 

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday