| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Diverse afschermingsproducten

Industriegordijn.nl heeft naast haar standaardprogramma ook een grote diversiteit aan afschermingsproducten op maat leverbaar.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Verrijdbare afschermingen:

Verrijdbare schermen tegen stof- of tochtoverlast of inkijk  van industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming of compartimentering.

Makkelijk op te bergen is dit de ideale afscherming als oplossing tegen tocht, stofoverlast of zelfs opspattend water. Een en ander bestaat uit een verrijdbare constructie dat is opgebouwd uit ronde buis, 22 x 1 mm en rechthoekige buis, 30 x 30 x 2 mm, afgewerkt met een grijze poedercoating RAL3020.  Het scherm is ca. 210 cm hoog en 215 cm breed en is voorzien van 4 wielen, waarvan 2 met rem. Indien gewenst kan dit scherm worden uitgevoerd met drieluik of zwenkarmen voor extra breedte.

Het scherm is uitvoerbaar met PVC lamellen, Laslamellen, Bisonylgordijn (geel-blauw-wit of grijs) of zelfs hittewerende gordijnen. Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan. Deze verrijdbare schermen zijn ook als maatwerk leverbaar.

36 32 15 Robusto Orange-CE curtain36 34 19 Omniun Green-9 curtainDoorzichtigheid Groen 9 lamellen

 

Tent Afscherming (in- en uittrekbaar):

De inschuifbare tunnelafschermingen van Haagh Protection bieden een oplossing voor die situaties waar een gehele afsluiting nodig is. Met deze tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding of toetreding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt.

De tunnels bestaan uit een frame van aluminium bogen voorzien van pantografen en snel spanners, bespannen met een vlamdovend PVC doek. De voor- en achterzijde kan afgesloten worden met één- of tweedelige schuifgordijnen. Onze inschuifbare tunnels rijden op gelagerde nylon wielen, op stormvaste stalen rails. De overspanning is 7 meter, de minimale doorrijhoogte is 1,5 meter en de maximale doorrijhoogte is 3 meter. De tunnels zijn in elke gewenste lengte leverbaar met een maximale hoogte van 4 meter en maximale breedte van 8 meter. De ingeschoven lengte is, afhankelijk van het type, circa 10-20% van de tunnellengte. Een elektrische aandrijving is op de aluminium harmonicatunnels niet mogelijk.

De tunnel rijdt op wielen, eventueel op stormbestendige rails. De tunnels zijn dan snel en gemakkelijk te verplaatsen en de windvastheid is gegarandeerd. Ingeschoven vormt de tunnel een klein pakket.

Met tenten en harmonicatunnels is het mogelijk om snel extra ruimte te creëren voor vele toepassingen. Deze speciale tenten zijn onder andere geschikt voor sportevenementen, bedrijfsevenementen, congressen, festivals, tijdelijke opslagruimte, werkruimte en als noodopvang bij rampen, branden en verbouwingen. Uitgevoerd met degelijke materialen bieden onze tunneltenten de noodzakelijke beschutting tegen kou, regen en zon.

Neem voor meer informatie contact op met Haagh Protection via de button onderaan, wij vertellen u graag meer over dit product.

Tunneltent binnenkant Tunneltent in opbouwl Tunneltent

Lamellenafscherming met Harmonicasysteem:

Deze inschuifbare afscherming voor diverse breedtes wordt standaard gevormd door een lamellenset uit kleurloos, transparant PVC lamellenmateriaal. De eenvoudig te bedienen lamellenset met ophangsysteem wordt onder een egaal, horizontaal vlak gemonteerd.  Andere soorten lamellen (wel 30 cm breed) zoals bijvoorbeeld verschillende kleuren of andere toepassingen zoals antistatische lamellen of voor vriescellen zijn mogelijk.

Middels ons exclusieve harmonica systeem is de lamellenset verschuifbaar: vanuit de hoek wordt de lamellenset ingeschoven over een ca. 30cm breed dubbel railprofiel. In ingeschoven toestand zal een lamellenset een ruimte van ongeveer  van 10 % van de totale breedte in beslag nemen. Voor een correcte montage dient er minimaal een 25cm diepte beschikbaar te zijn om het dubbele railprofiel af te kunnen hangen. Het is aan te bevelen de afscherming open te schuiven indien er goederenverkeer door de afscherming moet.

Dit nieuwe en innovatieve product wordt voor u exact op maat geproduceerd. Neem voor uitgebreide informatie gerust contact op met ons.

Harmonicasysteem voor lamellen Haagh Protection - Harmonica systeem geheel open Harmonicasysteem enkele set 03

 

 

Overbruggingstent:

Sinds kort hebben wij het genoegen om u een tentoverkapping aan te bieden van industriële kwaliteit ten behoeve van afscherming of compartimentering. Ook is deze tent geschikt voor laswerkzaamheden.

Deze tent heeft een breedte van 1900 mm, een zijhoogte van 2000 mm en een middenhoogte van 2200mm. De voor- en achterzijde is 200 cm breed. Het doek van de tent is uit PVC vervaardigt en mat wit uitgevoerd. Zelfdovend volgens de Franse normering M2. Het doek heeft een gewicht van 570 gram per vierkante meter. De tent is aan de zijkanten afsluitbaar. Op verzoek is er ook een shelter model leverbaar of zelfs (indien gewenst) compleet op maat.

Het frame van de tent wordt vervaardigd uit gegalvaniseerde buizen met een diameter van 25 mm.

SONY DSC heavy-duty-small

 

 

Nieuw bij Haagh Protection:

Zwenkarm met PVC stroken of Industriegordijn.

Onze producten (waaronder het zwenkarm ophangsysteem) zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van veilige werkplekken. Zij voldoen aan alle geldende normen en voorschriften.

Het zwenkarm systeem  (modulair) is 300 -400 of 500 cm breed en kan eventueel zelf op maat worden gezaagd en is 180° zwenkbaar. De ligger van een deze arm bestaat uit stalen kokerprofiel van 50 x 50 mm. De arm wordt geleverd inclusief muurplaat voor montage tegen een muur of kolom. De arm zelf is afgewerkt in grijze poedercoating RAL 7035.

  • Max. statische last: 450N
  • Max dynamische last: 600N

Deze zwenkarm is voorzien van de duimdikke buis en beugels om de lamellen of industriegordijn (al dan niet verschuifbaar) te monteren. De handmatige bedienbare zwenkarmen en staanders (op aanvraag leverbaar) kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Voor elke toepassing vindt u de geschikte zwenkarm of staander en bijbehorende steunen.

Voor verdere vragen over dit onderwerp staat uiteraard ook het verkoopteam voor u klaar om haar jarenlange ervaring en know-how op dit gebied vrijblijvend met u te delen. Een en ander kan exact op maat geleverd worden maar de minimale afname is 3 meter en maximale maat is 5 meter breed. Bij levering inclusief gordijnen of lamellen worden deze (indien besteld) op maat meegeleverd en is het geheel redelijk eenvoudig zelf te installeren.

Leverbare uitvoeringen:

* Buiszwenkarm
* Zwenkarm modulair
* Zwenkarm heavy duty
* Zwenkarm knikbaar
* Staanders uit vierkant profiel
* Kolommen

Dankzij het compacte formaat kunt u de zwenkarm gebruiken in kleine ruimtes, zoals werkplaatsen, garages en magazijnen. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal, om de stevigheid en veiligheid te vergroten.

Swivel arms / Zwenkarmen

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via +31 (0)161-226559. Wij staan u graag te woord.